Skip to content

Terreinmedewerker

Nederland, Noord-Brabant, Tilburg

Functieomschrijving

Ben jij de kanjer die ervoor zorgt dat ons terrein en onze machines altijd top in orde zijn? En klinkt het jou goed in de oren om €250,- bonus te ontvangen op je 1e werkdag? Lees dan gauw verder!


In deze functie ben jij verantwoordelijk voor alle taken rondom de uitgifte en inname van onze machines. Je voert klein onderhoud uit, doet de inname van machines die terug komen van de verhuur, controleert deze en maakt ze klaar voor de volgende klant. Ook is het jouw verantwoordelijkheid dat onze hal en buitenterrein er altijd piekfijn uitzien en dat onze machines representatief staan opgesteld. Indien nodig spring je bij in de werkplaats of breng je een machine weg naar een klant. Dat houdt jouw functie afwisselend en uitdagend.

Zo ziet je dag eruit:

’s Ochtends om 7:00 uur open je samen met je collega’s de vestiging in Tilburg. De eerste klanten komen machines terugbrengen en halen gereserveerde machines op. Jij zorgt ervoor dat de uitgifte soepel verloopt. Hierbij geef je zo nodig uitleg aan de klant. Bij de inname kijk je de machines visueel en technisch na, eventuele afwijkingen registreer je in ons systeem. Indien reparaties nodig zijn, zorg je ervoor dat deze vakkundig uitgevoerd worden. Klein onderhoud doe je zelf, voor groot onderhoud schakel je jouw collega’s uit de werkplaats in. Na een gezellige lunch zet je machines klaar voor nieuwe orders. Je neemt machines in die terug komen via onze chauffeurs. Vervolgens maak je de hal schoon. Door onze machines, materieel en pand netjes te houden, draag jij bij aan onze professionele uitstraling. De werkdag zit er alweer op, fluitend ga jij naar huis.


Wie zijn wij?

Burgers Verhuur is een snelgroeiend machineverhuurbedrijf met ambitie; wij willen het beste machineverhuurbedrijf zijn van Zuid-Nederland. Groots denken zit in ons DNA. Daarom hebben wij als doel gesteld dat er in 2030 op elke bouwplaats een Burgers Verhuur machine staat. In ons team staat Brabantse gezelligheid voorop, met een hoop enthousiasme werken we samen aan de verhuur van mooie machines voor blije klanten. Wij verhuren onze machines (zo’n 650 stuks) voornamelijk aan bouw gerelateerde bedrijven en dat doen we met korte lijnen, een flexibele houding en een persoonlijke aanpak. Ons machinepark bestaat uit een flink aanbod van bouwmachines. Stuk voor stuk gave machines om mee te werken!

Vereisten

Dit ben jij:

 • Je hebt Mbo werk- en denkniveau, richting techniek of logistiek;
 • Gevoel voor techniek, bijvoorbeeld door interesse in auto’s of machines;
 • Werkervaring in een technische functie en/of in de verhuur is een pré;
 • Je hebt een positieve instelling en je denkt in mogelijkheden;
 • Je hebt basisvaardigheden om met een computer te werken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wij bieden jou:

 • Dynamische, fulltime baan op onze vestiging in Tilburg;
 • Veel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en vrijheid;
 • Ons bedrijf groeit, dat biedt jou ook kansen om door te groeien;
 • Brabantse gezelligheid, o.a. tijdens ons personeelsuitje, kerstborrel en bouwvakbarbecue;
 • Een salaris tot €2.400,- afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Tot wel 27 vakantiedagen per jaar;
 • Uitzicht op een vast contract.


Ben jij die aanpakker die ervoor zorgt dat onze machines en ons terrein er altijd piekfijn uitzien? Solliciteer direct en krijg €250,- bonus* op je eerste werkdag als je wordt aangenomen!


* Je ontvangt de bonus in de vorm van bol.com cadeaubon, een race experience bij Circuit Zandvoort of een weekend weg t.w.v. €250,- De keuze is aan jou!

of