Burgers Verhuur - Stage/Leerbaan Monteur Bouwmachines
Overslaan naar content

Stage/Leerbaan Monteur Bouwmachines

Op locatie
  • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Werkplaats

Functieomschrijving

Gezocht: leerling monteur die houdt van een veelzijdige en technisch uitdagende functie! Krijg jij energie van het onderhoud van een breed machinepark, bestaande uit onder andere hoogwerkers, verreikers, heftrucks en graafmachines? En wil jij jezelf ontwikkelen bij een snelgroeiend bedrijf met volop Brabantse gezelligheid? Pak dan deze kans!


Bij Burgers Verhuur verhuren we een breed assortiment aan gave bouwmachines. In deze stage/leerbaan ben jij medeverantwoordelijk voor het onderhoud en tijdige keuring van onze machines. Wij voeren zelfstandig onderhoudsbeurten en reparaties uit aan al onze machines en dat willen onze ervaren en gecertificeerde monteurs graag aan jou leren! Je werkt voornamelijk in onze werkplaats in Tilburg en indien nodig help je ook bij storingen op locatie bij klanten.


Kortom, een afwisselende stageplaats waarbij je de kans krijgt om te werken met en te leren over verschillende soorten gave machines.

Vereisten

Jouw profiel

De ideale student is ambitieus, leergierig, nieuwsgierig en heeft affiniteit met techniek! Beschik jij over deze eigenschappen? Dan komt de rest vanzelf wel!


Dit bieden wij jou

• Een supermooie leerplek met kans op een vaste aanstelling;
• Een ervaren werkplaatschef waarvan je het vak kunt leren;
• Een baan bij een snelgroeiend bedrijf waar je zelf ook volop groeikansen hebt;
• Een gezellig team en een leuke werksfeer met meerdere uitjes en feesten per jaar;
• Een prima salaris of stagevergoeding in overleg.


Solliciteren?

Interesse in deze leuke stage/leerbaan bij Burgers Verhuur? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Stel ze via 088-1123600 of mail naar nick.hoffmans@burgersverhuur.nl .


Voor recruiters: Wij trachten deze vacature zelf in te vullen. Ben je echter overtuigd dat jij de geschikte kandidaat in huis hebt? Neem dan vooral contact met ons op. Wordt het niks, dan vragen wij een donatie van €100,- per kandidaat t.b.v. de Voedselbank in Tilburg.


of