Skip to content

Monteur bouwmachines

Nederland, Noord-Brabant, Tilburg

Functieomschrijving

Ben jij die kneitergoeie monteur die energie krijgt van het onderhoud van een breed machinepark? En klinkt het jou goed in de oren om €250,- bonus te ontvangen op je 1e werkdag? Lees dan gauw verder!

Bij Burgers Verhuur verhuren we een breed assortiment aan machines, waaronder verreikers, hoogwerkers, heftrucks, graafmachines etc. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor onderhoud en tijdige keuring van onze machines. Je voert zelfstandig onderhoudsbeurten en reparaties uit aan al onze machines. Je werkt voornamelijk in onze werkplaats in Tilburg en indien nodig verhelp je ook storingen op locatie bij klanten.
Kortom, een afwisselende functie waarbij je de kans krijgt om te werken met verschillende soorten gave machines.


Zo ziet je dag eruit

Je start de dag met een goede kop koffie. Met de werkplaatschef bespreek je de planning van de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor de komende dag. Daarna ga je aan de slag met het onderhoud van een van onze machines. Je zorgt er samen met de werkplaatschef voor dat alle noodzakelijke onderdelen, materialen etc. voorradig zijn. Indien er een melding van een klant binnenkomt die problemen ervaart met een machine, probeer je dit eerst telefonisch op te lossen. Lukt dat niet dan rijd je naar de locatie toe en verhelp je de storing ter plekke. Na een gezellige lunch, voer je een periodieke veiligheidskeuring uit aan een van onze machines. Jij staat garant voor veilige en kwalitatief goed werkende machines. Na keuring van de machine geef je dit door aan je collega’s van de verhuurafdeling, zodat de machine weer verhuurd kan worden. Daarna ga je aan de slag met reparatiewerkzaamheden aan een andere machine. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat je de werkplaats netjes en opgeruimd achterlaat, daarna ga je vrolijk en met een voldaan gevoel naar huis.


Wie zijn wij?

Burgers Verhuur is een snelgroeiend machineverhuurbedrijf met ambitie; wij willen het beste machineverhuurbedrijf zijn van Zuid-Nederland. Groots denken zit in ons DNA. Daarom hebben wij als doel gesteld dat er in 2030 op elke bouwplaats een Burgers Verhuur machine staat. In ons team staat Brabantse gezelligheid voorop, met een hoop enthousiasme werken we samen aan de verhuur van mooie machines voor blije klanten. Wij verhuren onze machines (zo’n 650 stuks) voornamelijk aan bouw gerelateerde bedrijven en dat doen we met korte lijnen, een flexibele houding en een persoonlijke aanpak. Ons machinepark bestaat uit een flink aanbod van bouwmachines. Stuk voor stuk gave machines om mee te werken!

Vereisten

Dit ben jij:

 • Je hebt een technische Mbo-opleiding gevolgd, zoals autotechniek, onderhoudstechniek of werktuigbouwkunde;
 • Je hebt kennis van hydrauliek, elektronica en mechanica;
 • Je hebt werkervaring als machinemonteur, onderhoudsmonteur, mechanisch monteur, monteur wtb, heftruckmonteur, automonteur of soortgelijk;
 • Je hebt een positieve instelling en je denkt in mogelijkheden;
 • Je bent leergierig en je wilt jezelf graag ontwikkelen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wij bieden jou:

 • Afwisselende, fulltime baan in onze werkplaats in Tilburg;
 • Veel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en vrijheid;
 • Ons bedrijf groeit, dat biedt jou ook kansen om door te groeien;
 • Veel mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen;
 • Brabantse gezelligheid, o.a. tijdens ons personeelsuitje, kerstborrel en bouwvakbarbecue;
 • Een salaris tot €3.100,- afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Tot wel 27 vakantiedagen per jaar;
 • Uitzicht op een vast contract.


Solliciteer direct en krijg €250,- bonus* op je eerste werkdag als je wordt aangenomen!


* Je ontvangt de bonus in de vorm van bol.com cadeaubon, een race experience bij Circuit Zandvoort of een weekend weg t.w.v. €250,- De keuze is aan jou!


of